Fina resultat i helgens LVC- och USM kval

Helgen erbjöd 18 st av våra aktiva på 2 dagar med fina LVC kvals tävlingar samt USM kval i Sälen. Lördagen bjöd på lite små snöigt och blåsigt väder. Tävlingsarenan var Lindvallen, och Ullabacken. Till start kom ca 72 startande i LVC samt många äldre ungdomarna som åkte USM kval. Med så många startande var våra aktiva väldigt nöjda och vi fick väldigt fina resultat.

På lördagen stod Slalom som disciplin. Humöret på topp för alla deltagare och efter att alla besiktat banan med tränarna började allvaret. Banan idag var väldigt bra men innehöll även en del svårigheter, något som våra aktiva hanterade väl. Första åket gjorde alla sitt bästa och många glada miner kunde ses men också en del mindre glada.

Efter lunchen var det dags för åk nummer två. Banorna ombesiktades och åkarna gjorde sig redo för en ny prestation. Även detta åk löper på bra för IFK Mora Alpina klubb och detta resulterade i flera pallplaceringar denna dag.

D 11-12 5. Lina Wessung                         H11-12 3. Herman Holmström
11.Helle Höglund                                                  4. Olle Frost
13 Irma Darth
14 Elin Hahlin
22 Tilde Sundqvist

D13-14 1. Hilma Dufva Sandberg
3. Moa Lorentsson
6. Hilda Sahlander
10. Indra Rombo
11. Lina Kånåls
12. Hilda Berg
14. Elsa Frost
15. Tindra Engberg
17. Tilde Höglund

På söndagen stod det Storslalom på schemat och som vanligt är humöret på topp hos deltagarna. Idag hoppas det på att solen ska komma fram men den lyste med sin frånvaro. Även idag flöt båda åken på väldigt fint med nöjda och glada deltagare.

H 11-12. 4. Olle Frost
D13-14 1. Hilma Dufva Sandberg
8. Lina Kånåls
10. Moa Lorentsson
11. Tindra Engberg
13. Tilde Höglund
14. Elsa Frost
15. Indra Rombo
För fullkomliga resultat se här

Tack alla härliga ungdomar och föräldrar för en trevlig helg. Tänk va bra vi har det som får åka skidor tillsammans och ha kul. Vi ses snart .

 

Prisutdelning D 13-14. 1:a  Hilma Dufva Sandberg; 3:a Moa Lorentsson

Prisutdelning H11-12 3:a Herman Holmström; 4:a Olle Frost