Bli medlem

Välkomna att bli medlem i IFK Mora Alpina klubb, ni betalar in medlemsavgiften på bankgiro nummer Bg 5352-9533.

I medlemskapet ingår, förutom försäkring vid klubbträningar och tävlingar, klubbtidningen, möjlighet till diverse subventioner, också en unik gemenskap. När ni betalar in avgiften v.v. ange namn, adress och hela personnumret på varje medlem.

• 0 t.o.m. 17 år, 50 kr/år
  • 18 år och äldre, 50 kr/år

IFK Mora Alpina klubb Bg 5352-9533

IFK Mora har från och med 2017 infört fakturering av medlemsavgifter. För er som är medlemmar i IFK Mora Alpina klubb kommer en faktura på posten. Meddela gärna dock ev. ändringar t.ex adress, telefon, e-post mm. till kansliet.  För att spara pengar på porton, hoppas vi få e-postadress till alla våra medlemmar.

Vid frågor kontakta Maria Melvin på kansliet, 0250-39285 eller via mejl, maria.melvin@ifkmora.se