Lilla Dalacupen 2019-2020

  1. LILLA DALACUPEN 2019-2020

Lilla Dalacupen kan liknas med en kretstävling där delägarna till Cupen är: Idre SK, Orsa Alpina, Rättvik SLK, Malungs SLK, Sälens IF och IFK Mora Alpina. Varje klubb anordnar en deltävling och bjuder in övriga klubbar att deltaga och tävlingen är tänkt som ett sätt att prova på hur det är att vara med på en tävling. Fokus är inte resultatet utan en positiv upplevelse tillsammans med kompisarna. Detta brukar vara mycket populärt bland våra barn i IFK Mora Alpina.

För Er föräldrar som om möjligt inte känner till Lilla Dalacupen, så kan man kortfattat beskriva att det är en cup med ett antal ”instegstävlingar”. Med ”instegstävling” menar vi att det är tävling under kontrollerade former för att få prova på att tävla. IFK Mora brukar ha ca 25 åkare med på varje deltävling, vilket innebär att det är många kompisar som är med vid samma tillfälle. Till det ser vi till att ett antal ledare från klubben är med för att skapa ett bekvämt deltagande för både barn och föräldrar.
Vill man sedan vara med i dessa trevliga arrangemang så anmäler man sig Maria Melvin senast tisdag kväll innan aktuell arrangemangs-helg.

Vid minsta fundering kring arrangemanget kontakta eran tränare.
Anmälan sker via tävlingskalendern.

Tävlingsprogram Lilla Dalacupen, U6 tom U14

  • 29/1 Mora PRELIMINÄRT
  • 16/2 Sälen
  • 28/2 Rättvik
  • 29/3 Idre
  • 5/4 Orsa